FacebookTwitterLinkedIn

De la 1 august vor fi create cinci poziții de conducere, noii manageri vor raporta CEO-ului Romtelecom și Cosmote România, Nikolai Beckers (foto).

Astfel, Gunnar Pahnke este numit director executiv Strategie, Transformare și Servicii Wholesale România pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și Cosmote România. Bogdan Voicu este numit director executiv Managementul Aprovizionării România pentru operațiunile fixe și mobile. Emmanuel Sordet este numit director executiv Relații ale Companiei din România, pentru operațiunile fixe și mobile. Ruxandra Vodă este numită director comunicare România și domnul Olaf Lausen este numit Șef de Birou România

Vezi aici din ce domenii provin noii membri ai echipei de management  Romtelecom și Cosmote.

„ Aceste noi numiri reprezintă una dintre acțiunile menite să optimizeze procesele de business și să consolideze rezultatele remarcabile pe care Romtelecom și COSMOTE România le-au obținut până acum. Sunt încrezător că toți vor contribui semnificativ la creșterea eficienței operaționale și la diferențierea pe piață”, a spus domnul Nikolai Beckers, CEO Romtelecom și Cosmote România.

Panos Makris, părăseşte grupul

Panos Makris, actualul director executiv Comercial România, părăsește grupul pentru a explora noi oportunități profesionale, această poziție rămânând vacantă începând cu data mai sus menționată. Astfel, Mathias Hanel este numit director executiv Comercial România pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și Cosmote România.