FacebookTwitterLinkedIn

Ciprian Vladescu a ocupat anterior postul de Director de Operațiuni. Ciprian Vladescu are în prezent 8 ani de activitate în cadrul companiei, fiind printre primii membrii ai echipei create în 2005.

În trecut a ocupat mai multe poziții în cadrul departamentului Operațiuni, din octombrie 2008 preluând supervizarea activităților acestui departament.

Alberto Manea s-a alăturat echipei ALD Automotive pe 13 mai ca director de operatiuni, după mai mult de 17 ani de experiență în zona de achiziții, vânzări dar și marketing în cadrul unor companii precum: Renault Franța, Vodafone și Kraft Foods.

În noul său post, Alberto Manea va fi responsabil cu administrarea serviciilor de achiziție și livrare a autovehiculelor noi, a serviciilor post vanzare (întreținere, asigurări, asistență, anvelope, Customer Care) și a activitatii de vânzare a mașinilor rulate returnate la finalul contractelor de leasing operațional.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a grupului ALD Automotive.

Pe această piață mai activează jucători precum LeasePlan România, Arval Service Lease România sau RCI Finanțare.