FacebookTwitterLinkedIn

Ca vice preşedinte, director executiv eMAG, Violeta Luca va face parte din consiliul de conducere al companiei şi va coordona activităţile comerciale – de achiziţii, vânzari, marketplace, logistică, showroom-uri şi category management.

Ea îşi păstrează funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Flanco Retail, rămânând implicată în conducerea companiei la nivel strategic.

Înainte de venirea la Flanco, Violeta Luca a lucrat timp de 8 ani în cadrul Whirlpool România, ocupând începând cu iunie 2007 funcţia de director comercial. Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, precum şi a numeroase cursuri de management, ea are o experienţă de 13 ani în domeniul electroIT.

Cu o experienţă de 15 ani în retailul electro-IT, Dragoş Sîrbu a parcurs întreg lanţul ierarhic, de la consultant de vânzări, la director de magazin, director de retail şi director de achiziţii.

Din 2012, s-a alăturat echipei Flanco, ca director de vânzări, iar din luna februarie 2013, a preluat conducerea departamentului de Product Management. Sîrbu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori.