FacebookTwitterLinkedIn

Coordonarea activității Asociației Berarii României va fi asigurată, începând din luna mai, de Secretarul General al organizației, Ciprian Sandu (foto), sub supervizarea Președintelui Consiliului de Administrație.

Vreau să îi mulțumesc domnului Constantin Bratu pentru eforturile susținute depuse pentru ca acest proiect de suflet al producătorilor de bere din România – Asociația Berarii României -, nu doar să prindă contur și să capete anvergura de azi, dar să și aibă un aport important la dezvoltarea culturii locale a berii. În același timp, îi urez succes domnului Ciprian Sandu în misiunea pe care o are de a continua proiectele Asociației la cele mai înalte standarde.”, a declarat Igor Tikhonov, președinte Asociația Berarii României.  

Promotoare a culturii berii în România și artizană a autoreglementării industriei berii, Asociația Berarii României și-a asumat misiunea de a veghea la menținerea unui mediu de afaceri sustenabil și responsabil în cadrul sectorului său de activitate.

Constantin Bratu„Timp de unsprezece ani, evoluția mea profesională s-a identificat cu dezvoltarea Asociației Berarii României, organizație căreia i-am fost alături încă de la înființare. Sunt mândru că am contribuit, alături de colegii mei, la dezvoltarea sustenabilă a sectorului berii în România. Proiectele derulate în tot acest timp împreună cu membrii Asociației îmi vor rămâne un reper de profesionalism și fair-play, o experiență pentru care le mulțumesc tuturor”, a completat Constantin Bratu

Ciprian Sandu, cel care se va ocupa de coordonarea activității asociației, este parte a echipei Asociației Berarii României de doi ani, anterior ocupând funcția de Public Affairs Manager.

„Am bucuria ca, odată cu această numire, să pot continua proiecte de anvergură menite să păstreze berea produsă local pe mesele și în inimile românilor”,a adăugat Ciprian Sandu, Secretar General Asociația Berarii României.