Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Scad dobânzile la creditele ipotecare în lei de la BCR

bcr.jpg
Banca Comercială Romană (BCR) reduce dobânda la creditele garantate cu ipotecă imobiliară acordate în lei pentru clienții retail cu 0,4 puncte procentuale.

Noua oferta este valabilă în cazul produselor „Casa Mea“ şi „Maxicredit“, se precizează într-un comunicat al instituției bancare. „Oferim clienţilor noştri o dobândă specială începând de la 8,67% dobândă variabila pe toată perioadă de creditare (DAE 9,12%) şi 8,9% dobândă fixă pe primii 5 ani, ulterior variabilă (DAE 9,23%) în cazul creditelor pentru casă în lei”, a declarat Ioana Mihai, șef departament credite garantate din cadrul BCR.

  

Clienții creditului ipotecar/imobiliar „Casa mea“  de la BCR pot să își cumpere sau să își construiască o locuinţă în regie proprie sau prin intermediul unei firme de construcţii, să-și modernizeze casa sau să-și refinanţeze un credit pentru casă contractat anterior.Creditul poate fi acordat pe o peioadă de până la 30 de ani, iar avansul este de 15%.

 

În cazul creditelor de nevoi personale garantate cu ipotecă-  Maxicredit BCR, dobânzile pornesc de la 8,9%. Condiția este ca beneficiarul să își încaseze salariul în cont la BCR. Suma contractată printr-un astfel de credit BCR poate fi folosită în orice scop, inclusiv pentru refinanţarea creditelor contractate anterior la BCR sau alte bănci. Creditul se acordă fără avans.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii