FacebookTwitterLinkedIn

Noua oferta este valabilă în cazul produselor „Casa Mea“ şi „Maxicredit“, se precizează într-un comunicat al instituției bancare. „Oferim clienţilor noştri o dobândă specială începând de la 8,67% dobândă variabila pe toată perioadă de creditare (DAE 9,12%) şi 8,9% dobândă fixă pe primii 5 ani, ulterior variabilă (DAE 9,23%) în cazul creditelor pentru casă în lei”, a declarat Ioana Mihai, șef departament credite garantate din cadrul BCR.

Clienții creditului ipotecar/imobiliar „Casa mea“  de la BCR pot să își cumpere sau să își construiască o locuinţă în regie proprie sau prin intermediul unei firme de construcţii, să-și modernizeze casa sau să-și refinanţeze un credit pentru casă contractat anterior.Creditul poate fi acordat pe o peioadă de până la 30 de ani, iar avansul este de 15%.

În cazul creditelor de nevoi personale garantate cu ipotecă-  Maxicredit BCR, dobânzile pornesc de la 8,9%. Condiția este ca beneficiarul să își încaseze salariul în cont la BCR. Suma contractată printr-un astfel de credit BCR poate fi folosită în orice scop, inclusiv pentru refinanţarea creditelor contractate anterior la BCR sau alte bănci. Creditul se acordă fără avans.