Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

S+B Gruppe inaugurează clădirea de birouri Magheru 1

Magheru One, Bucureşti
Clădirea situată pe Bulevardul Magheru la numărul 1 a fost renovată complet, în urma unei investiţii de 20 de milioane de euro, inclusive preţul de achiziţie.

Dezvoltatorul austriac S+B Gruppe, o “alianţă” între o firmă de construcţii şi una de arhitectură care a fost înfiinţată acum peste 25 de ani în Austria, are proiecte dezvoltate în Viena, Praga, Bucureşti şi Varşovia.

“Am cumpărat clădirea în 2006, de la familia Angelescu. A urmat apoi clarificarea aspectelor tehnice şi am descoperit că structura fusese afectată de cutremurele care au lovit Bucureştiul în trecut, vorbim de o clădire construită în 1936. A trebui să o şi consolidăm, nu numai să o renovăm. Am lucrat cu firma Apolodor, în urma unui proces de selecţie la care au participat mai multe firme. Domnul Ouatu (om de afaceri român care controlează, alături de soţia sa Constanţa, compania de construcţii Apolodor, familia aflându-se pe locul 266 în Topul Forbes 500 Miliardari, cu o avere estimată la 16-17 milioane4 de euro – n.red.) a fost cel care ne-a convins”, spune Franz Paul Bauer, managing director şi unul dintre acţionarii S+B Gruppe.  

 Cu o arhitectură tipică blocurilor din perioada interbelică, Magheru 1 cuprinde spaţii de birouri cu o suprafaţă de 2.750 de metri pătraţi şi spaţii comerciale în arie de circa 1.200 de metri pătraţi, totalizând o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 3.950 de metri pătraţi.

 Spaţiile de birouri sunt disponibile cu suprafeţe începând de la 170 de metri pătraţi, capacitatea maximă pe fiecare etaj fiind de 472 de metri pătraţi.

Franz Paul Bauer admite că deocamdată nu există niciun contract de închiriere semnat, dar că vizează firme care-şi doresc un sediu reprezentati, în central Capitalei. În acelaşi timp, acţionarul S+B Gruppe nu crede că lipsa unei parcări proprii imobilului va fi o problemă şi intenţionează să rezolve acest neajuns prin contracte cu parcările existente în zonă, dintre care celemai cunoscute sunt Ciclop şi noua parcare subterană de la Piaţa Universităţii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii