FacebookTwitterLinkedIn

Anunţul vine după ce, în luna mai a anului trecut, Saxo Bank a cumpărat 89,54% din firma Değer Menkul Değerler, un broker local cu licență de tranzacționare pe securities.

Aflaţi mai multe despre predicţiile analiştilor pentru 2013.

Noul birou va servi și dezvolta baza Saxo Bank de clienți instituționali, oferindu-le acces la piețele din Turcia, pe de o parte și furnizând investitorilor turci acces la piețele internaționale, pe de altă parte. Șeful filialei este Egemen Kaya, care a deținut până acum funcția de Head of Emerging Markets and Precious Metals Desk la sediul central al Saxo Bank, în Danemarca.

“Turcia a avut, de ani de zile, o însemnătate specială pentru noi și prezintă o oportunitate excelentă pentru noi, prin piața sa financiară aflată în expansiune. Istanbulul are potențial să devină unul dintre principalele centre financiare ale lumii, iar prezența noastră aici ne va permite să aducem direct valoare adăugată investitorilor turci și să răspundem tuturor solicitărilor acestora cu privire la tranzacționare”, au declarat reprezentanţii  companiei.

Încotro merge economia lumii?

Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş oferă investitorilor retail acces la 20.000 de instrumente financiare, inclusiv 50+ perechi forex, 8.300 CFD-uri, Single Stock CFD-uri la peste 21 de piețe de acțiuni globale, CFD ETF-uri, Stock Indices CFD-uri, Futures, Contracts Options și multe altele.

În ce să investim la tinereţe?

Saxo le permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.