Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Savanții britanici cer guvernului să nu prelungească inutil izolarea

Izolarea poate fi prelungită inutil de insistența guvernului britanic de a se raporta la o modalitate „irelevantă” de a măsura rata infecțiilor cu noul coronavirus, spun oameni de știință și politicieni englezi, citați de The Telegraph.
VE Day 75th Anniversary, London, UK - 08 May 2020

Oamenii de știință care analizează evoluția pandemiei au comunicat guvernului că rata națională „R” de reproducere a virusului nu este foarte concludentă în acest moment și nu ar trebui să stea la baza deciziilor de redeschidere a economiei, deoarece a fost împinsă artificial în sus de cazurile din spitale și din căminele de vârstnici.

„Suntem îngrijorați de posibilitatea că Guvernul nu ia măsurile necesare de siguranță pentru eliberarea oamenilor în comunitate din cauza unui număr irelevant ‚R’, determinat de cazurile din spitale și din cămine”, a spus Greg Clark, președintele comitetului de știință și tehnologie din Parlament.

Clark a solicitat Guvernului britanic să publice datele care arată rata adevărată de transmitere a virusului în toate regiunile Marii Britanii, pentru a înțelege realitatea.

Sursa foto: Profimedia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii