Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Sascha Kojic va gestiona drepturile sportive pentru regiunea CEEMEA la Discovery/Eurosport

Discovery Networks Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa (CEEMEA), o divizie a Discovery Communications, aduce un nou vicepreședinte cu atribuții în gestionarea conținutului pentru televiziunile de sport, Sascha Kojic, din 1 martie, acesta lucrând la biroul de la München al companiei, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Sascha Kojic_Eurosport

Sascha Kojic va fi responsabil de implementarea strategiei la nivelul regiunii pe segmentul sportiv, inclusiv pentru zona de achiziții, sublicențiere și exploatare a drepturilor de difuzare pe diverse platforme. Kojic va colabora cu echipele locale ale Discovery de pe fiecare piață, inclusiv din România, pentru a exploata la maxim oportunitățile existente și pentru a identifica noi zone de creștere pentru Discovery în domeniul sportului.

După cum se știe, Discovery deține drepturi pentru competiții sportive cum sunt Jocurile Olimpice sau Premier League din Anglia care permit sublicențierea difuzării și către altfe televiziuni.

Sascha Kojic îi va raporta direct Kasiei Kieli, President & Managing Director, Discovery Networks CEEMEA.

“… Sascha va completa perfect echipa noastră de conducere și va juca un rol cheie în implementarea strategiei pentru Jocurile Olimpice, precum şi în alte inițiative sportive importante pe care le vom avea în CEEMEA”, a declarat printre altele Kasia Kieli.

Sascha Kojic se alătură echipei Discovery după mai bine de un deceniu de experienţă în industria sportivă şi media, având cunoştinţe vaste în managementul portofoliilor de drepturi (achiziţii şi vânzări) şi în distribuția televiziunilor pe platforme multiple.

VEZI PROFILELE DE TELESPECTATORI ÎN FUNCȚIE DE VÂRSTE ALE TELEVIUNILOR DE ȘTIRI!

În ultimii trei ani, a ocupat funcţia de Chief Representative MP & Silva, una dintre cele mai importante companii internaţionale ce deţine, gestionează şi distribuie drepturi TV.

În 2015, Discovery Communications a finalizat achiziția integrală a Eurosport. Prin achiziționarea drepturilor de difuzare pentru TV și platforme multiple pentru Jocurile Olimpice din perioada 2018-2024 în Europa, Discovery și Eurosport şi-au luat un angajament pe termen lung faţă de Jocurile Olimpice, sporturile olimpice și viitorul mișcării olimpice, garantând în același timp că Jocurile Olimpice vor ajunge la un public mai numeros ca oricând, pe mai multe ecrane ca oricând.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii