FacebookTwitterLinkedIn

De atunci, Sarah a apărut în alte două filme semnate Cronenberg: Cosmopolis, alături de Robert Pattinson și, o lansare foarte interesantă din acest an, Maps to the Stars – cu Julianne Moore și Mia Wasikowska. Mai apare anul acesta în Enemy, alături de Jake Gyllenhaal, iar la finalul lunii octombrie va începe filmările la o producție regizată de Alexandre Aja, din a cărei distribuție mai fac parte Aaron Paul și Jamie Dornan.

Sarah Gadon este, de asemenea, ambasador al brandului orologer Jaeger-LeCoultre din 2013, iar UP by Forbes vă prezintă un interviu în exclusivitate cu tânăra vedetă.

CUM AI DESCRIE COLECȚIA DE DAMĂ DE LA JAEGER-LECOULTRE?

Atemporală, elegantă, șic. Îmi place foarte mult că pot purta un ceas și ziua și noaptea, pentru că se potrivesc foarte bine și la un pulover, dar și la o rochie de seară.

CARE E CEASUL TĂU PREFERAT?

Am mai multe ceasuri din colecția Rendez-Vous – preferatul meu este Rendez-Vous Night & Day din aur roz, pentru că e o combinație foarte reușită între un clasic și o bijuterie.

CARE E RELAȚIA TA CU TIMPUL?

Mă gândesc mereu la timp, mai ales pentru că am călătorit atât de mult în ultima vreme. Timpul e prețios și încerc mereu să îl investesc în familia și prietenii mei. Mă gândesc la timpul de care am nevoie pentru a ajunge la destinație, la momentul în care trebuie să citesc un nou scenariu, la timpul de care am nevoie pentru a învăța un rol nou.

DACĂ AI PUTEA AVEA ORICE CEAS, PE CARE L-AI ALEGE?

Montre Extraordinaire La Rose. Am avut ocazia să o port la Festivalul de Film de la Veneția în urmă cu doi ani și am fost cucerită.

CE ÎȚI PLACE CEL MAI MULT LA CINEMA?

Este un limbaj semiotic, povestim prin imagini și astfel putem schimba perspective sau ideile clasice în ceea ce privește narațiunea.

CEL MAI BUN SFAT PE CARE L-AI PRIMIT VREODATĂ.

În 2010, regizorul Norman Jewison mi-a spus că e important să nu îmi întrerup viața în timp ce fi lmez – să nu locuiesc la hotel, să îmi pregătesc singură cina și să îmi spăl singură rufele. Par niște lucruri foarte simple, dar te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ.