Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Şapte pentru André Rieu

Celebrul violonist André Rieu anunţă cel de-al şaptelea concert, care va avea loc vineri, 5 iunie, în Piaţa Constituţiei din Capitală.
Andre Rieu

Organizatorii au anunţat că biletele pentru al șaptelea concert sunt disponibile deja, prin rețeaua Eventim. Cunoscutul violonist a încheiat joi o scurtă vizită la Bucureşti, în cadrul căreia le-a transmis fanilor români că artistul Gheorghe Zamfir va fi invitatul special al concertelor pe care le va susţine la Bucureşti.

“Mă simt atât de bine că am putut revedea Bucureştiul şi am întâlnit din nou oamenii săi minunaţi! Pregătesc cu plăcere detaliile programului concertelor de la București și sunt foarte bucuros că Gheorghe Zamfir mi se va alătura!”, a declarat André Rieu.

Bilete pentru concertele din 6 și 7 iunie încă mai pot fi găsite în reţeaua Eventim.

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cei mai bine vânduți muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internațional cu spectacolele sale pline extravaganță și de emoție. Deținătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri în întreaga lume.

În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul și numeroși soliști internaționali susțin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori.Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard’s Top 10 în fiecare an, începând din 2004. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii