Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Șapte oameni vor muri înainte să fie descoperită comoara din insula Oak

Începând din 24 septembrie a.c., History va difuza un nou serial: „Blestemul insulei Oak”. Episoadele vor fi transmise în fiecare miercuri, de la ora 22:00.
????????????????????????????????????????????????????????????

Serialul prezintă povestea insulei Oak, o bucată de pământ învăluită în mister, lângă coasta Terrei Nova.

În jurul anului 1700, oamenii au văzut lumini în mijlocul nopții, iar cei trimiși să investigheze nu s-au mai întors. Mai apoi, câţiva copii plecați acolo cu barca au găsit o groapă ciudată pe insulă. Descoperirea lor a dat naştere unei vânători care continuă şi astăzi şi în care au fost implicaţi inclusiv președintele Franklin D. Roosevelt şi actorul John Wayne.

Nimeni nu știe ce se află în adâncurile insulei Oak și toți cei care au încercat să afle s-au lovit de capcane neașteptate. Se crede că cineva a făcut eforturi deosebite pentru a ascunde ce se află acolo, deoarece cum sunt săpați câțiva metri, apa de mare din canalele ascunse, făcute de om, inundă gropile.

În acest nou serial, frații Lagina din Michigan vor să descopere misterele insulei Oak. Rick, fratele mai mare, încearcă din răsputeri să-i afle secretele, așa că fratele său mai mic, Marty, a cheltuit o avere pentru a obține accesul către insulă. Frații plătesc sume uriașe pentru a folosi tehnologii revoluționare, astfel încât să dezlege tainele insulei, însă întâlnesc numeroase obstacole. Se crede că insula este blestemată și protejată de o profeție veche, ce spune că șapte persoane vor muri înainte să fie descoperită comoara.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii