Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Timp liber |
|

Săptămâna Victor Rebengiuc, on-line, la Teatrul “Bulandra”

Iubitorii de teatru și în special fanii lui Victor Rebengiuc îl pot vedea într-o serie de spectacole difuzate on-line în această săptămână dedicată marelui actor.  
 aboneaza-te
victor-rebengiuc

Astfel, Teatrul “Bulandra” dorește să-l sărbătorească pe Victor Rebengiuc, actorul care joacă pe cele două scene ale teatrului de peste 64 de ani.

“Teatrul Municipal “Lucia Sturdza Bulandra” a fost întotdeauna recunoscut şi apreciat pentru trupa sa puternică, spiritul “Bulandra” fiind identificat mereu cu ideea de familie şi cu dorinţa tuturor, actori, regizori şi tehnicieni, de a atinge performanţa. Pentru a le face încă o bucurie celor aproape două milioane de spectatori care i-au trecut pragul virtual în ultimele luni, Teatrul “Lucia Sturdza Bulandra” îl sărbătoreşte în perioada 22-28 iunie 2020 pe Victor Rebengiuc, actorul care joacă pe cele două scene ale Teatrului de peste 64 de ani”, se arată într-un comunicat remis presei, citat de Agerpres.

Teatrul “Bulandra” va continua difuzarea spectacolelor on-line, pe pagina oficială de Facebook şi pe site-urile www.bulandra.ro, www.smartradio.ro şi va transmite, vineri, de la ora 19.00, spectacolul “Pescăruşul” de A.P. Cehov, regia Petre Sava Băleanu (1974), decorul Doina Levintza, o producţie care face parte din Arhiva de Aur a Societăţii Române de Televiziune.

Din distribuţie fac parte actorii: Gina Patrichi, Valeria Seciu, Octavian Cotescu, Dan Nuţu, Mihaela Murgu, Cornel Coman, Virgil Ogăşanu, Dan Nasta şi alţii.

Victor Rebengiuc a fost întotdeauna identificat cu imaginea şi profesionalismul acestei instituţii. El a jucat roluri importante din dramaturgia universală, întruchipând 66 de personaje doar la Teatrul „Bulandra“, precum Caliban din “Furtuna” de W. Shakespeare, Brutus din “Iulius Caesar” de W. Shakespeare, Stanley din “Un tramvai numit dorinţă”, Tipătescu din “O scrisoare pierdută” de I.L. Caragiale, Pampon din “D’ale carnavalului” de I.L. Caragiale ş.a.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii