FacebookTwitterLinkedIn

„În ultimul timp, se poate observa o creștere a numărului de angajați care aduc propriile dispozitive Android la locul de muncă. În acest sens, SAP, lider în dezvoltarea și implementarea de aplicații de business pe platforma Android, va oferi clienților soluția Android™ for Work – o metodă simplă și sigură de a utiliza dispozitivele proprii Android, indiferent de versiunea sistemului de operare al acestora, în cadrul serviciului. De asemenea, cele mai importante aplicații de business SAP vor putea fi instalate pe Android for Work”, a declarat Dirk Boessmann, vicepreședinte senior al diviziei Mobile Development din cadrul SAP.

SAP România  a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de circa 27 de milioane de euro, în creştere cu peste 16% faţă de anul anterior. Compania are aproximativ 400 de angajaţi în cele trei centre Nearshore, de la Timişoara, Bucureşti şi Cluj, dar îşi propune să crească numărul lor cu până la 600, în următorii doi ani.

SAP AG, cel mai mare producător mondial de software şi tehnologie pentru afaceri, este prezent pe piaţa românească încă din 2002, când Valentin Tomşa a pus bazele acestei subsidiare.