Cautare
, Contributor

Travel |
|

São Miguel, regele apelor termale

Dacă îți dorești o vacanță în care să te bucuri de beneficiile apei termale, există multe și foarte variate destinații europene din care să alegi. Bath (Marea Britanie), Miskolc (Ungaria), Terme di Saturnia (Italia) sunt câteva dintre cele mai cunoscute, însă unii specialiști spun că cea mai mare concentrație de ape termale din Europa se află... în mijlocul Oceanului Atlantic, mai precis în Azore.
 aboneaza-te
058-DS-Furnas_WEB

După patru ore și jumătate de zbor de la București la Lisabona și încă două ore și jumătate de la Lisabona la Ponta Delgada, în Azore, vei fi pe deplin răsplătit căci arhipelagul are enorm de oferit turiștilor. Să presupunem că vei rămâne doar pe Insula São Miguel: te vei bucura aici de o panoramă cum rar întâlnești altundeva: munți, ocean, gheizere și lacuri vulcanice. La aceste atracții adaugă pescuitul, iahtingul, surfingul, golful, sporturile de tip caiac-canoe, croazierele pentru a vedea marile cetacee și, desigur, vestita ospitalitate locală.
São Miguel beneficiază de încă un atu: apele termale. Pentru a te bucura de efectul lor miraculos, cea mai indicată destinație de pe insulă este, poate, Furnas Boutique Hotel (membru al organizației Design Hotels), aflat la 50 de kilometri de aeroport, în așa-numita Vale das Furnas (Valea Cavernelor). Hotelul beneficiază de o mare varietate de facilități balneare – izvoare minerale termale de până la 40 grade Celsius, piscină termală exterioară, piscină dinamică interioară, saună și baie turcească, un spa ce furnizează tratamente corporale și faciale, hidromasaj, dar și terapii bazate pe reflexologie. Desigur, Furnas Boutique Hotel – Thermal & Spa este doar una dintre destinațiile balneare de pe São Miguel; vei găsi centre excepționale și în alte părți ale insulei, în Lagoa, Ponta Delgada și Ribeira Grande.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii