FacebookTwitterLinkedIn

Lucrările la prima etapă a complexului aflat în centrul oraşului Cluj-Napoca, pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Someşul de pe Bulevardul 21 Decembrie, cu o suprafaţă închiriabilă de 19.000 metri pătraţi, vor dura 14 luni.

Finanţarea acestei etape va fi asigurată exclusiv din surse proprii ale partenerilor. The Office va fi primul complex de birouri de clasă A din Ardeal, proiectul urmând a fi livrat în întregime până în 2016.

The Office, una din cele mai mari investiţii realizate în ultimii ani în ţară pe acest segment, apare în contextul în care oraşul Cluj-Napoca oferă în continuare oportunităţi interesante pentru companiile dornice să dezvolte afaceri aici însă suferă la capitolul infrastructură pentru mediul de business. La fel ca City Business Centre în Timişoara, The Office se va poziţiona ca un proiect premium.

Află aici de ce trebuie urmărit Șandor în 2013.

“Unul din principalele noastre avantaje în atragerea chiriaşilor e o caracteristică a clădirii gândită special pentru a asigura un grad ridicat de flexibilitate în ceea ce priveşte suprafeţele închiriabile şi posibilităţile de extindere. Practic, proiectul permite amplasarea a până la 1.000 de persoane pe nivel, într-un singur open space, în cazul în care o companie ar avea o asemenea nevoie.” – subliniază Martin Slabbert, CEO-ul NEPI.

“Mai mult, dorim să dezvoltăm un adevărat pol al afacerilor în jurul complexului nostru de birouri, după modelul City Business Centre din Timişoara care s-a dovedit a fi un concept de succes. În acest sens mizăm pe câteva atuuri esenţiale, precum amplasamentul central, dar şi atragerea unei game largi de servicii conexe. The Office va include o zonă de servicii şi de retail, în care îşi vor desfăşura activitatea diverşi operatori ce vor acoperi o arie foarte largă, de la farmacie sau banking până la activităţi sportive sau chiar o grădiniţă”, completează Ovidiu Şandor.

Un antreprenor fără secrete.

Potrivit dezvoltatorilor, există deja o listă a potențialilor chiriași, odată cu demararea efectivă a lucrărilor urmând să se concretizeze şi primele contracte de închiriere. Printre chiriașii The Office ar urma să se numere multinaţionalele din sectorul IT/C, zona serviciilor financiare sau firme de engineering deja prezente în Cluj-Napoca, cât şi din sfera operatorilor de servicii.

New Europe Property Investments  este un fond de investiţii care are ca scop achiziţia şi/sau dezvoltarea de clădiri de birouri, centre comerciale şi proprietăţi industriale, în principal în România, unde grupul este activ încă de la infiinţarea sa, în 2007.

Printre cele mai recente activităţi de investiţie şi dezvoltare ale grupului, se numără centrul comercial Ploieşti Shopping City, dezvoltat în parteneriat cu Carrefour Property, proiect care a fost inaugurat în luna noiembrie a anului trecut, Piteşti Retail Park, Promenada Mall din Braila, iar pe partea de birouri, Floreasca Business Park, precum şi City Business Centre Timişoara care a fost achiziţionat de Grup în februarie 2012.

Fondul este listat pe piaţa principală a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange şi la Bursa de Valori Bucureşti.

Ovidiu Şandor este cunoscut la nivel naţional în special pentru dezvoltarea proiectului City Business Centre Timişoara, cel mai mare complex de birouri de clasă A din afara Bucureştiului. Ansamblul este situat în zona centrală a oraşului şi, odată finalizat, va include 5 corpuri cu o suprafaţă de 43.000 mp închiriabili. În prezent, sunt date în folosinţă clădirile A, B, C şi D, cu o suprafaţă totală de 34.000 mp închiriabili, urmând ca lucrările de construcţie la ultima unitate să înceapă în acest an.