FacebookTwitterLinkedIn

Centrul de conferinţe orientat către mediul de business local şi comunităţile profesionale din Timişoara şi regiunea de vest este format din 7 săli şi are o capacitate de 300 de locuri.

 „City Business Centre avea nevoie de un centru adevărat de conferinţe pentru a-şi întregi conceptul, la fel cum comunităţile profesionale din Timişoara simţeau nevoia unui astfel de spaţiu, amplasat chiar în inima cartierului de afaceri care s-a conturat în oraş. Ne bucură şi faptul că datorită finanţării europene pe care am obţinut-o pentru clădirea a patra din cadrul CBC vom reuşi să sprijinim în continuare mediul economic local, astfel încât IMM-urile şi start-up-urile găzduite de clădirea City Business Development Centre, vor putea beneficia în condiţii foarte convenabile, iar în unele cazuri chiar gratuit, de facilităţile Centrului de Conferinţe proaspăt inaugurat. Vom găzdui aici mai multe traininguri, evenimente profesionale şi de networking care să susţină mediul antreprenorial din Timişoara”, a declarat Ovidiu Şandor, dezvoltatorul CBC Timişoara.

City Business Centre Timişoara este un complex de birouri clasa A, situat în zona centrală a Timişoarei. În momentul finalizării, proiectul va include 5 corpuri cu o suprafaţă de 43.000 metri pătrați închiriabili. În prezent, sunt date în folosinţă clădirile A, B, C şi D cu o suprafaţă totală de 34.000 metri pătrați închiriabili, urmând ca ultima clădire să fie inaugurată în 2014. Printre chiriaşii City Business Centre Timişoara se numără Alcatel-Lucent, Microsoft, Autoliv, Visma Software, Wipro Technologies, Raiffeisen Bank sau BCR. Numărul persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în City Business Centre Timişoara depăşeşte 2.500.

Fondul de investiţii sud-african New Europe Property Investments (NEPI), a preluat controlul proiectului din Timişoara la începutul lui 2012, Şandor urmând să asigure administrarea parcului office până în 2015.

Șandor este prezent în topul Forbes 500 Miliardari, ediția 2012, cu o avere estimată la 21-22 de milioane de euro.