Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Sanctuar de Prince

Câte amintiri și emoții  a stârnit „Purple Rain” probabil nu vom ști niciodată, la fel cum nici valoarea moștenirii pe care a lăsat-o Prince nu poate fi estimată. Însă pe 12 iulie va avea loc o licitație, care va pune pe masa negocierilor vila lui Prince din Providenciales.
DCIM101MEDIADJI_0016.JPG

Proprietățile i-au plăcut îndeajuns de mult, cam din California până în Europa. Dar în 2006, după cel de-al doilea mariaj al său, Prince s-a concentrat asupra statului său natal, Minnesota, și al său Paisley Park.

There is a park that is known

4 the face it attracts

Colorful people whose hair

On 1 side is swept back

The smile on their faces

It speaks of profound inner peace

Ask where they’re going

They’ll tell U nowhere

They’ve taken a lifetime lease

On Paisley Park

(de pe albumul „Around the World in a Day”)

După recordurile înregistrate de „Purple Rain”, de la jumătatea anilor ’80, construcția a început având în vizor 65.000 de metri pătrați și un vis: un complex capabil să susțină orice demers artistic (înregistrări, linie de haine, design de grafică, chiar și filme de lungmetraj). „Îmi place să spun că trăiesc în lume, dar nu că îi aparțin. Paisley Park reprezintă tot ceea ce sunt eu din punct de vedere muzical.”

Cu toate că acesta a fost universul său intim, Prince deținea o altă proprietate, pe Insula Providenciales, despre care se spune că ar fi fost cea mai de preț. Astăzi este scoasă la vânzare, fără preț de începere a licitației (deși fusese inițial stabilită suma de 12 milioane de dolari). Construită pentru a respecta intimitatea unei celebrități, vila este așezată pe o stâncă, la 12 metri deasupra nivelului mării. Priveliștea include două plaje private, oceanul și vecini precum Brad Pitt, Christie Brinkley, Eva Longoria, Keith Richards sau Bruce Willis, la rândul lor savurându-și intimitatea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii