Cautare
, Contributor

Gadget |
|

Samsung va lansa și o versiune de culoare neagră a tabletei Galaxy Note 8.0

gn8.jpg
PhoneArena.com a publicat o imagine cu versiunea de culoare neagră a Galaxy Note 8.0. Publicația susține că a primit poza de la o sursă care a văzut tableta. Samsung a prezentat oficial doar versiunea de culoare albă a dispozitivului. 

Pe scurt, pentru cei care nu știu deja, Galaxy Note 8.0 dispune de un ecran cu diagonala de 20,32 cm (8 inci), procesor quad-core de 1,6 GHz, 2 GB memorie RAM, cameră principală de 8 megapixeli și rulează sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean.

Samsung a stabilit ținte de vânzări extrem de ambițioase pentru noua tabletă, care concurează direct cu iPad Mini de la Apple. Compania vrea să vândă în fiecare lună un milion de unități, potrivit publicației taiwaneze DigiTimes. Faptul că utilizatorii vor putea alege dintre două culori este clar un lucru care va impulsiona vânzările.

Ținta ambițioasă a Samsung în ceea ce privește Galaxy Note 8.0 face parte dintr-un plan de vânzări mai larg. "Sammy" vrea ca în 2013 să dubleze numărul de tablete vândute. Se estimează ca sud-coreenii au livrat în 2012 circa 20 milioane de astfel de dispozitive (15,1% cotă de piața în ultimele trei luni din 2012).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii