Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Samsung susține tinerii cu nevoi speciale prin cursuri de formare profesională

DSC_6076.JPG
Pentru a veni în sprijinul tinerilor cu dizabilități locomotorii din cadrul programului Hospice Casa Speranței din Brașov, Samsung Electronics România a oferit cursuri de formare profesională, menite să susțină încadrarea acestora pe piața muncii.

În același timp, Samsung a dotat centrul Hospice din Brașov cu produse electronice necesare desfășurării activităților zilnice. Inițiativa face parte din programul „Hope for Youth”, implementat de către Samsung în mai multe comunități, la nivel global.

Primul dintre aceste cursuri a fost de „Operare PC”, iar cel de-al doilea, de „Comunicare, negociere și leadership”. Cursurile au durat două săptămâni și, în urma lor, participanții au obținut certificate recunoscute de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, precum și de către Ministerul Educației.

Pe 17 decembrie, la centrul Hospice Casa Sperantei Brașov, tinerii au primit, pe lângă certificatele de competență, laptopuri și telefoane mobile oferite de către Samsung.

Prin programul „Hope for Youth”, Samsung cooperează cu principalele organizaţii non-profit pentru a aduce o contribuție în cadrul comunităților unde își desfășoară activitatea.

Samsung Electronics Co., Ltd este lider global în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a tehnologiilor de convergenţă digitală, cu vânzări consolidate de 143,1 miliarde USD în anul 2011.

Având aproximativ 227.000 de angajaţi în 203 de birouri din 75 de ţări, compania operează două organizații separate, pentru a coordona nouă divizii independente de afaceri: Digital Media & Communications, compusă din Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions și Digital Imaging; și Device Solutions, alcătuită din Memory, System LSI și LED.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii