Cautare
, Contributor

Tech |
|

Samsung a publicat rezultatele investigației despre cauzele exploziei smartphone-urilor Note 7

Oficialii Samsung Electronics au anunțat rezultatele investigației în legătură cu telefoanele Samsung Note7, care au luat foc anul trecut. Samsung și-a asumat întreaga responsabilitate și a admis că de vină au fost bateriile defecte, potrivit Bloomberg.
samsung galaxy note 7

Scandalul a costat Samsung peste 6 miliarde de dolari, prin costurile de rechemare în fabrică ale telefoanelor defecte.

„A fost bateria, nu dispozitivul în sine, designul telefonului sau software-ul—astfel încât îndoiala persistentă în legătură cu celelalte telefoane Samsung va fi, în mare parte, înlăturată”, a declarat Greg Roh, analist la HMC Investment Securities Co.

„Electrozii din primul lot de baterii au intrat în contact unii cu alții, provocând un scurtcircuit, care, la rândul său, a provocat supraîncălzirea și focul”, a declarat D. J. Koh, șeful de afaceri mobile Samsung la conferința de presă.

Pentru al doilea lot de baterii, un defect, localizat într-o altă parte a unității, a cauzat rezultate similare. Investigațiile interne derulate de Samsung au fost dublate de încă două organizații externe angajate pentru a descoperi care au fost cauzele defecțiunilor. În total, au fost examinate circa 200.000 de telefonae și 30.000 de baterii separate, într-o anchetă care a inclus 700 de persoane.

Citește și Procurorii din Coreea de Sud cer arestarea lui Jay Y Lee, vicepreședintele Samsung


	                							
												
						
					

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii