Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Samsung lansează primul monitor touch screen premium

S27B970D_006_Right-Angle_Black.jpg
Samsung îşi extinde gama monitoarelor premium prin lansarea a două noi produse: seria inovativă 7 SC770 a monitoarelor touch-screen este optimizată pentru Windows 8, în timp ce seria 7 SC750 oferă un design minimalist, ergonomic şi o calitate înaltă a imaginii.

Aceste monitoare premiate la CES datorită inovaţiilor pe care le încorporează vor putea fi văzute la standul expoziţional Samsung (nr. 12004 din Sala Centrală) din cadrul târgului Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, în perioada 8 – 11 ianuarie 2013.

“Ne-am angajat să ne adresăm segmentului tinerilor profesionişti, aflat în plină dezvoltare, oferindu-le monitoare profesionale create pentru a răspunde cerinţelor lor”, a declarat Jung-Hwan Kim, Vicepreşedinte Senior al diviziei Visual Display în cadrul Samsung Electronics. “În calitate de  lider al industriei pentru şapte ani consecutiv, Samsung continuă să dezvolte noi tehnologii care să le ofere consumatorilor sofisticaţi, monitoare de ultimă generaţie la preţuri accesibile, capabile să le aducă o experienţă personalizată.”

Seria 7 Touch (SC770): Monitoare touch-screen

Seria 7 SC770 de monitoare touch-screen reprezintă prima serie de ecrane multi-touch optimizate pentru Windows 8. Acestea pot susţine până la 10 puncte multitouch în acelaşi timp, dând utilizatorilor posibilitatea de a muta, roti sau selecta obiectele de pe monitor cu ajutorul propriei mâini.

Având un stand flexibil şi ergonomic, SC770 poate fi ajustat uşor în funcţie de dorinţa consumatorului. Astfel, ecranul poate fi rotit la 60 de grade pentru o utilizare mai uşoară. În plus, profilul super subţire şi unghiul de vizibilitate foarte larg oferă o profunzime ridicată a imaginii.

Seria 7 (SC750): Design Ergonomic

Monitoarele din seria 7 SC750 aduc un design minimalist şi ergonomic ce oferă posibilitatea rotirii la 90 de grade pentru mărirea uşurinţei utilizării. Noile ecrane sunt optimizate pentru navigarea pe Internet şi pentru vizualizarea documentelor atât în format landscape, cât şi portrait.

Standul proiectat atent poziţionează monitorul la nivelul ochilor fără a mai fi nevoie de suporturi suplimentare. În plus, designul fin al standului cilidric de aluminiu scoate în evidenţă eleganţa ecranului subţire. Oferind imagini de o înaltă claritate, monitorul SC750 aduce o rată de contrast de 5.000:1, de cinci ori mai mare decât cea a monitoarelor standard.

Seria 7 SC750 şi seria 7 SC770 de monitoare touch-screen va fi disponibilă la nivel internaţional începând cu prima jumătate a anului 2013.

Seria 9 (SB970): Monitoare precalibrate profesional

Premiatele monitoare Samsung din seria 9, deja disponibile pe piaţa americană din a doua jumătate a lui 2012, vor fi de asemenea prezente la târgul internaţional CES. Aducând o calitate a imaginii de neegalat şi culori cu adevărat realiste, fiecare monitor în parte este calibrat de tehnicieni înainte de livrare. În plus, calibratorul profesional de culoare pe care îl încorporează permite utilizatorilor, prin tehnologia exclusivă Samsung Natural Color Expert, să regleze uniformitatea, gama de culori şi nivelul de luminozitate al ecranului pentru a obţine cea mai exactă reproducere a culorilor.

Seria 9 de monitoare foloseşte de asemenea tehnologiile PSL (Plane Line Switching) şi Wide-Quad High-Definition Resolution (WQHD) pentru a oferi o acurateţe a detaliilor de patru ori mai mare decât cea a ecranelor HD tradiţionale. Designul elegant şi minimalist, inspirat de cel al zgârie-norilor, i-a adus monitorului SD970 cele mai importante premii internaţionale ale industriei de design, printre care se numără în 2012 Trofeul de Bronz IDEA şi premiile “Good Design Award” decernate de JIDPO (Japan Industrial Design Promotion Organization).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii