FacebookTwitterLinkedIn

Acestea pot fi precomandate, iar livrările vor începe din 9 martie, cu 7 zile înainte de lansarea oficială și vor fi disponibile în culorile midnight black, coral blue şi lilac purple.

Noile Galaxy S9 şi S9+ au procesoare Exynos și ecrane Infinity Display de aspect 18:9.

Miza producătorului sud-coreean este camera foto, care „captează în mod automat mai multă lumină când mediul este întunecat şi mai puţină lumină când mediul este prea luminos”, așa cum a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division Samsung România.

„Așteptările legate de Samsung S9 sunt foarte mari, sunt aliniate cu piața și cu ceea ce vedem în piață. Consumatorii din România își doresc cele mai noi tehnologii, cele mai noi device-uri, și ca atare suntem convinși că putem să răspundem acestor cerințe”, a spus Cristian Cojocaru.

De asemenea, noile smartphone-uri sunt dotate cu o aplicație ce controlează toate dispozitivele inteligente din casă și, prin intermediul AR Emoji poate crea animații pe baza expresiilor faciale ale utilizatorului.

„România este una dintre cele mai avansate țări din punct de vedere al tehnologiilor telecom și IT. Acest lucru se traduce printr-o plăcere mare din partea consumatorilor, în special pentru zona de flagship-uri”, a completat el.

Anul acesta volum vânzărilor de smartphone-uri va ajunge la 4,3-4,5 milioane de unități, estimează Cojocaru.