Cautare
, Contributor

Internet |
|

Samsung Galaxy S4 intră la vânzare în România până la 1 mai

sam.jpg
Noul vârf de gamă al sud-coreenilor de la Samsung, Galaxy S4, a fost lansat şi la Bucureşti miercuri, 17 aprilie, la circa o lună de la evenimentul fără precedent organizat la New York de compania care azi domină piaţa smartphonurilor. Noul terminal a fost adus cu un elicopter la lansarea oficială din România, ceea ce a coincis cu autorizarea oficială a primului heliport de pe o clădire de birouri bucureşteană, Crystal Tower, amplasată pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.  

Pentru amatorii de terminale de excepţie şi nu numai, perioada de dinaintea sărbătorilor de 1 mai şi pascale din acest an va sosi cu o bucurie în plus. Samsung România a anunţat că cel târziu la finele lunii aprilie sau început de luna mai noul său telefon, Samsung Galaxy S 4 va putea fi comandat de la orice distribuitor de produse de gen.

Oficialii Samsung Galaxy S4 sunt foarte optimişti atunci când vorbesc despre viitorul acestui produs în ţara noastră, anticipând vânzări cu 30% mai mari ale acestui terminal în raport cu predecesorul său, lansat în mai 2012. Conform directorului Diviziei Telecom din cadrul Samsung România&Bulgaria, Sorin Manea, noul smartphone ar putea depăşi la vânzări pragul a 100.000 de unităţi până la finele acestui an. 

Noul terminal va fi comercializat în jurul valorii de 3000 de lei bucata, existând deja sute de precomenzi. Cifra nu diferă prea mult de Samsung Galaxy S3 care a fost vândut cu circa 2700 de lei bucata. 

Samsung Galaxy S4 va utiliza cel mai nou sistem de operare software dezvoltat de Google, Android 4.2.2 Jelly Bean şi va dispune de două camere foto. 

Cea principală va avea 13 megapixeli, cu autofocus şi blitz led, şi o a doua, de 2 megapixeli. Ambele camere vor putea fi utilizate simultan. De asemenea, ele permit inclusiv înregistrarea sunetelor în timpul fotografierii.

Samsung Galaxy S4 include şi aplicaţia Group Play care oferă posibilitatea de a forma un grup cu mai multe smartphonuri de acelaşi tip ce-şi doreşte să asculte simultan aceeaşi muzică, creeînd un sistem audio puternic, cu un sunet de cea mai bună calitate.

Noul terminal beneficiază şi de efectele funcţiei S Translator, care reproduce oral sau tastează traduceri în principalele limbi de circulaţie internaţională şi nu numai.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii