Cautare
, Contributor

Forbes.com

Telecom |
|

Samsung GALAXY S III atinge 30 de milioane de unități vândute în 5 luni

samsung-galaxy-s3-vs-s2.jpg
Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în media digitale și tehnologii convergente, a anunțat astăzi că smartphone-ul GALAXY S III a depășit pragul de 30 de milioane de unități vândute în întreaga lume, în cinci luni de la lansarea sa.

„GALAXY S III este, în continuare, unul dintre modelele preferate ale utilizatorilor noștri din întreaga lume. Atingerea acestui număr impresionant de unități vândute stabilește un nou record pentru Samsung și reprezintă un motiv în plus de a oferi produse de top,” a declarat JK Shin, Președinte și Șef al diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics. „În numele Samsung Mobile, aș vrea să felicit și să mulțumesc milioanelor de utilizatori din întreaga lume care au ales Samsung GALAXY S III.”

Prin comparație, în aproximativ aceeași perioadă de timp de la lansarea sa (150 de zile), renumitul GALAXY S II, lansat în 2011, a fost vândut în 10 milioane de unități.

Samsung GALAXY S III este un smartphone revoluționar, dotat cu funcții inteligente special concepute pentru a face sarcinile din viața de zi cu zi mai ușoare. Ecranul HD Super AMOLED de 4,8 inci permite utilizatorilor să vizualizeze conținut multimedia și pagini web în culori vii și extrem de clare; camera cu care este dotat modelul recunoaște gesturile și oferă o utilizare intuitivă. Componentele hardware puternice asigură o performanță de top și multi-tasking fără cusur.

Reafirmându-și angajamentul de oferi dispozitive de top utilizatorilor, Samsung continuă să îmbunătățească experiența GALAXY S III, lansând în mod constant update-uri de software. În plus, de acum, utilizatorii pot alege dintr-o gamă nouă de culori, inspirate din natură: Amber Brown, Garnet Red, Sapphire Black și Titanium Grey.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii