Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Samsung Galaxy Note8 a fost prezentat. Cristian Cojocaru, Samsung România: Ne așteptăm ca, până la final de an, să devină liderul categoriei de produse super – premium

Noul Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat  în România după o zi de la prezentarea internațională. Smartphone-ul va fi disponibil în România începând cu 15 septembrie.
Galaxy Note8_Camera - low light

Galaxy Note8, ultimul model Note, are cel mai mare ecran disponibil din aceasta gamă, de 6,3 inch Infinity Display, o cameră duală și un S Pen îmbunătățit. Acesta va fi disponibil comercial în România începând cu 15 septembrie.

Note8 este primul smartphone, din gama de telefoane Samsung, echipat cu două camere principale de 12 MP, cu stabilizare optică a imaginii atât pentru obiectivul wide, cât și pentru teleobiectiv.

Galerie Foto: Vezi cum arată noul model Samsung Galaxy Note8

„Suntem foarte încântați să prezentăm astăzi noul Galaxy Note8, cel mai nou dispozitiv din portofoliul nostru. Ne așteptăm ca, până la final de an, să devină liderul categoriei de produse super – premium”, a spus Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România. „De la ecranul Infinity Display, la S Pen-ul îmbunătăţit şi cea mai performantă cameră duală de la Samsung, Galaxy Note8 îi ajută pe oameni să facă lucruri pe care nu le credeau posibile.”

Samsung Galaxy Note8 vine cu încă o noutate. Telefonul se va putea conecta la monitor, tastatură și mouse, aducând astfel o experiență desktop direct pe smartphone.

Carcasa telefonului este mai îngustă, făcându-l mai comod de ținut în mână, iar ecranul de 6,3 inci Quad HD+ Super AMOLED Infinity îţi va oferi posibilitatea să vezi mai mult şi să derulezi mai puţin.

Producătorii declară că atât smartphone-ul, cât și S Pen-ul sunt rezistente la apă.

Always on Display le permite accesarea notificărilor fără să deblocheze telefonul, iar Screen off memo permite scrierea a până la 100 de pagini de notiţe. Aplicaţia Screen off memo se activează atunci când scoţi S Pen-ul, notiţele pot fi fixate și editate direct pe Always On Display. Funcția Translate a S Pen-ului poate traduce cuvinte individuale sau fraze întregi în 71 de limbi şi poate converti unităţi de măsură şi valută.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii