Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Samsung Galaxy Note8 a ajuns în România

Hun Lee, președintele Samsung Electronics România, a fost cel care a înmânat primul Galaxy Note8 livrat astăzi în România.
Samsung_HunLee_Note8

 

„Samsung Galaxy Note8 este cu siguranță cel mai puternic smartphone disponibil astăzi pe piață, iar utilizatorii au apreciat atât caracteristicile consacrate ale gamei Note, precum S Pen-ul, care a fost îmbunătățit, cât și noile specificații precum camera duală, memoria ce poate fi extinsă, memoria RAM de 6GB sau procesorul de 10 nm. În timpul precomenzilor, Galaxy Note8 a înregistrat rezultate peste așteptările noastre și suntem încrezători că va continua să aibă o bună evoluție a vânzărilor”, a spus Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

Galerie Foto: Vezi cum arată noul model Samsung Galaxy Note8

Galaxy Note8, ultimul model Note, are cel mai mare ecran disponibil din aceasta gamă, de 6,3 inch Infinity Display, o cameră duală și un S Pen îmbunătățit. Acesta va fi disponibil comercial în România începând cu 15 septembrie.

Note8 este primul smartphone, din gama de telefoane Samsung, echipat cu două camere principale de 12 MP, cu stabilizare optică a imaginii atât pentru obiectivul wide, cât și pentru teleobiectiv.

Samsung Galaxy Note8 vine cu încă o noutate. Telefonul se va putea conecta la monitor, tastatură și mouse, aducând astfel o experiență desktop direct pe smartphone.

Carcasa telefonului este mai îngustă, făcându-l mai comod de ținut în mână, iar ecranul de 6,3 inci Quad HD+ Super AMOLED Infinity îţi va oferi posibilitatea să vezi mai mult şi să derulezi mai puţin.

Producătorii declară că atât smartphone-ul, cât și S Pen-ul sunt rezistente la apă.

Always on Display le permite accesarea notificărilor fără să deblocheze telefonul, iar Screen off memo permite scrierea a până la 100 de pagini de notiţe. Aplicaţia Screen off memo se activează atunci când scoţi S Pen-ul, notiţele pot fi fixate și editate direct pe Always On Display. Funcția Translate a S Pen-ului poate traduce cuvinte individuale sau fraze întregi în 71 de limbi şi poate converti unităţi de măsură şi valută.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii