FacebookTwitterLinkedIn

Construit pentru Era Live, Samsung Galaxy A80 oferă inovații semnificative: prima camera triplă care se rotește și display-ul New Infinity. Galaxy A80 se găsește în magazine la prețul de  aproximativ 4.000 de lei.

„Galaxy A80 este creat pentru Era Live – o lume în care nativii digitali surprind orice moment,  împărtășesc apoi cu ceilalți și se conectează instant. Cele mai recente inovații ale camerei, ale designului și performanța lui Galaxy A80 aduc o nouă experiență mobilă care se potrivește nevoilor generației de astăzi: mereu pregătită pentru orice s-ar întâmpla”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al Diviziei IT & Mobile Communications din Samsung Electronics.

Samsung Galaxy A80 este disponibil în România

Pentru prima oară pe un device Galaxy, Galaxy A80 este echipat cu camera triplă rotativă Samsung, care oferă lentile de înaltă calitate, atât pe față cât și pe spate, în așa fel încât calitatea
fotografiilor și a video-urilor nu va fi compromisă în niciun fel. Camera triplă rotativă vă permite să înregistrați în mod continuu, indiferent dacă filmați cu camera frontală sau cu cea de pe spate, astfel încât toate momentele surprinse vor fi incluse într-un singur video.

Indiferent dacă vă plimbați pe munte în timpul zilei sau vă bucurați de mâncarea de la un festival de street food, Galaxy A80 vă permite să realizați fotografii clare indiferent dacă e zi sau noapte, cu camera principală de 48MP. Acum, cu obiectivul Ultra Wide cu un unghi de vizibilitate de 123 de grade, puteți să fotografiați sau să transmiteți live video-uri.

Camera de adâncime 3D de pe Galaxy A80 vă permite să suprindeți subiectul fotografiei în profunzime,  astfel încât puteți crea clipuri cinematografice cu momentele voastre preferate cu ajutorul funcțiilor  precum Live Focus Video. În plus, modul Super Steady Video permite realizarea clipurilor la calitatea cea mai bună, fără a fi tremurate.

Galaxy A80: ecran și alte specificații 

Galaxy A80 are primul ecran Samsung Infinity Display, un ecran FHD + Super AMOLED de 6,7 inci fără margini. Cu un raport de afișare de 20:9, noul ecran New Infinity Display vă oferă o experiență multimedia completă. Experiența audio-vizuală trece către un al nivel datorită Dolby Atmos, atunci când utilizați căști sau difuzoare Bluetooth.

Ca parte a experienței Galaxy, Galaxy A80 oferă și Samsung Knox, platforma Samsung de securitate. În plus, Samsung Pass vă permite accesul sigur și convenabil în aplicații și în website-uri prin senzorul de amprentă.

Datorită funcției Intelligent Performance Enhancer, Galaxy A80 va fi cât se poate de rapid și nu vă va lăsa la nevoie. Software-ul său de optimizare a performanței alimentat de AI maximizează puterea procesorului, memoria RAM și capacitatea bateriei, adaptând eficiența Galaxy A80 la nevoile voastre zilnice.

Galaxy A80 vine în trei culori: Angel Gold, Ghost White și Phantom Black. Opțiunile de culoare Angel Gold și Ghost White vin cu nuanțe de roz și respectiv albastru, permițându-vă să vă exprimați stilul personal.

– Unghiul de vizibilitate ajustat pentru selfie mode pe Ultra Wide Camera

– Ecranul măsurat în diagonală, sub forma de dreptunghi complet, fără a se ține cont de colțurile rotunjite.