FacebookTwitterLinkedIn

Televizorul Samsung Q950TS QLED 8K 2020 încorporează noutăți tehnologice oferite de claritatea  imaginii și acuratețea sunetului, ambele gestionate de algoritmi avansați de inteligență artificială (AI).

Pe lângă Q950, Samsung a prezentat și seriile Q900TS și Q800T, extinzându-și astfel gama de televizoare QLED 8K cu încă două serii. Oferind dimensiuni de la 55” (140cm), până la 98”, Samsung pune la dispoziție televizoare 8K potrivite pentru orice cerință de spațiu disponibil sau utilizare.

Televizoarele Samsung QLED 4K continuă să ocupe un loc important în portofoliul de televizoare Samsung. Anul 2020 aduce cea mai puternică gamă QLED 4K Samsung, cu ajutorul modelelor Q60T, Q70T, Q80T, Q90T și Q95T.

„Ne aflăm într-o nouă eră a display-urilor inteligente; anul acesta va aduce și mai multă cerere de personalizare a televizoarelor. Gama noastră de televizoare și dispozitive audio 2020 este cea mai puternică, mai inteligentă și mai imersivă, adaptată fiecărui stil de viață fără a fi nevoie de nici un compromis”, a declarat Nathan Sheffield, Head of TV and Sound Devices a Samsung Europe.

Samsung continuă să dezvolte și să extindă parteneriate cu furnizori de conținut. Disponibil astăzi în Olanda, Disney+ își va continua lansarea în Europa începând cu 24 martie, fiind disponibil pe televizoarele Samsung. Televizoarele Samsung vor oferi mai multe opțiuni de asistent vocal, inclusiv Amazon Alexa, Google Assistant și Bixby.

Samsung a anunțat noi funcții de conectare care răspund nevoilor utilizatorilor care utilizează display-urile într-o varietate de moduri, precum Multi-View și Tap View. De asemenea, Samsung a anuțat lansarea europeană a The Sero, un nou brand revoluționar de televizor Lifestyle. Sero se rotește pe orizontală și verticală – la fel ca un smartphone