Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Samsung a lansat frigiderul prin care poți partaja fotografii, videoclipuri și rețete cu prietenii

Frigider_model_T9000_(3).jpg
Samsung a redefinit conceptul de “flexibilitate” în bucătărie cu noile inovații în materie de Home Appliance la Târgul Internațional CES 2013, iar modelul de frigider T9000 cu LCD a putut fi testat la târgul internaţional CES 2013.   Astfel, consumatorii au putut rula pe ecranul LCD aplicații care ajută familia să devină mai organizată și să știe permanent ce se petrece în bucătărie.   Spre exemplu, cu ajutorul aplicației Evernote, consumatorii pot partaja fotografii, videoclipuri și chiar și rețete cu prietenii sau cu familia. Pe lângă aceasta, frigiderul T9000 cu ecran LCD oferă o gamă largă de aplicaţii, printre care se numără un calendar și aplicații pentru vreme.

Având o capacitate de depozitare de aproximativ 900 litri, frigiderul cu patru uși impune un nou standard în materie de design și are încorporate elemente de bază care ajută T9000 să atingă cea mai mare capacitate de depozitare din clasa lui. Noul model are, în partea superioară, un compartiment de depozitare de aproximativ 550 litri și unul de aproximativ 175 litri, în partea inferioară a frigiderului, oferind de asemenea un spațiu nemaiîntâlnit de depozitare a alimentelor proaspete, de aproximativ 725 litri.

În caz de nevoie, compartimentul din partea inferioară, dreaptă, a noului T9000 poate fi, de asemenea, folosit cu rol de congelator. Acestui compartiment se adaugă și congelatorul cu capacitate de aproximativ 175 litri, disponibil pe latura stângă a acestui model cu design unic și compartimentare flexibilă. Modelul T9000 oferă consumatorilor și mai multă flexibilitate ca până acum. Spre exemplu, compartimentul din partea de jos, dreaptă, a frigiderului poate fi folosit ca spațiu destinat păstrării alimentelor pentru copii, dedicat depozitării produselor de gătit pentru mese speciale, drept compartiment pentru păstrarea produselor pentru anumite regimuri alimentare speciale sau drept compartiment pentru băuturi.   

Pe lângă flexibilitate și eleganță, acest model de frigider aduce şi un grad crescut de performanță.  Astfel, modelul T9000 deține sistemul de răcire Samsung Triple Cooling system asigură o temperatura și un control al umidității optim, oferă performanță în menținerea în stare bună a produselor din fiecare compartiment destinat alimentelor proaspete. Datorită acestei tehnologii de răcire unice, produsele sunt păstrate mai mult timp proaspete și sunt menținute la nivelul standard de umiditate prin intermediul a două compresoare, trei evaporatoare și a unei serii de senzori.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii