Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Bani și Investiţii |
|

Sameday își extinde operațiunile în Ungaria

Delivery Solutions (Sameday Courier), firma de curierat controlată de Dante Internațional, administratorul eMAG, își extinde operațiunile pe întreg teritoriul Ungariei.  
Sameday_Easybox_1

Furnizorul de servicii de curierat Sameday este deja prezent pe piața din Ungaria cu opțiuni de livrare în Budapesta și zona metropolitană. În următoarele două luni, compania are în vedere extinderea la nivel național, în toate localitățile. 

„Suntem prima companie românească de curierat care se extinde cu operațiuni proprii peste granițele țării. Piața serviciilor de curierat din Ungaria este una destul de tradițională, dar, în același timp, extrem de competitivă. Studiind-o cu atenție, am identificat oportunități pe care modelul nostru de business, bazat pe tehnologie, le poate valorifica cu success”, spune Lucian Băltaru, CEO și fondator Sameday. 

La acest moment, compania deține aproximativ 200 de puncte în rețeaua sa de lockere din Ungaria, însă are planuri de a atinge atinge 1.000 de unități până în prima parte a anului 2022.

Dante Internațional deține o participație de 88,13% din Sameday, iar diferența îi revine lui Lucian Băltaru, directorul general al companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii