Cautare
, Contributor

SmallBusiness |
|

Sameday Courier își lansează divizie de food delivery

Lucian_Baltaru.jpg
Sameday Courier, companie de curierat din România specializată pe livrările în aceeași zi atât în țară, cât și în străinătate, își lansează divizie de food delivery începând cu a doua jumătate a lunii iunie și estimează că la finalul anului viitor, această divizie va reprezenta 10% din totalul cifrei de afaceri.

”Obiectivul nostru este de a oferi o soluție pentru acele restaurante care și-ar dori să ofere posibilitatea livrării la domiciliu a produselor pregătite de ei, dar care nu au forța sau nu sunt dispuși să investească în servicii de livrare proprie. Ne adresăm, de asemenea, persoanelor care își doresc să mănânce de la restaurantul preferat fără a se confrunta cu blocajele din trafic sau cu încercările nenumarate de a găsi un loc de parcare doar pentru a ajunge la restaurantul potrivit. Deși la început, ne propunem să  extindem acest serviciu la nivelul întregii capitale și chiar la nivel național”, a declarat Lucian Baltaru (foto), general performance manager la Sameday Courier.

Serviciul de food delivery va fi disponibil non-stop, iar pentru comenzile de peste 50 lei, livrarea va fi gratuită. Sameday Courier estimează un număr de aproximativ 500 de solicitări ale acestui serviciu în primele două luni de la lansarea lui, anunță compania.

Serviciul de food delivery va fi disponibil, pentru început, doar în anumite regiuni din București, precum zona de nord a capitalei și zonele rezidențiale din afara orașului si va demara prin comenzile de la restaurantele Don Cafe din Bucuresti.

Compania intenționează să extindă serviciile sale speciale de livrare, pornind de la divizia de food delivery. Pe termen lung, se urmărește dezvoltarea unei game de servicii de personal delivery pentru persoanele fizice.

Aceste servicii vor presupune numeroase activități pe care un curier Sameday le va putea realiza în locul clientului: de la cumpărarea anumitor produse de larg consum sau de medicamente fără prescripție medicală până la preluarea și livrarea hainelor de la spălătorie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii