Cautare
, Contributor

Modă |
|

Salvatore Ferragamo relansează pantofi din epoca de aur a Hollywoodului

Cunoscut ca brandul de pantofi preferat al starurilor, Ferragamo și-a consolidat imaginea prin relația apropiată cu celebrități precum Rita Hayworth, Ava Gardner sau Joan Crawford.
FERRAGAMO x Gloria Swanson

Astăzi, brandul italienesc de lux relansează o selecție de modele de pantofi, din preferințele de top ale starletelor care au strălucit în epoca de aur a cinematografiei americane. Unul dintre modelele selectate sunt sandalele Foxtrot promovate de prietena de o viață a designerului, Joan Crawford, model care a devenit pantoful emblematic al anilor ’30.

Poate cea mai importantă clientă a lui Ferragamo, Gloria Swanson a purtat pantoful Bella în filmul în care a jucat unul din cele mai controversate roluri ale sale, iar starul de film mut Mary Pickford a consacrat pantoful Assoluta, model ce a fost prezent în diferite interpretări de-a lungul anilor, în colecțiile sale, ambele fiind parte din fabuloasele piese relansate.

Expoziția intitulată „Italy in Hollywood” este disponibilă în muzeul Salvatore Ferragamo, din Italia, până în 10 martie 2019.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii