Cautare
, Contributor

Gastronomie |
|

Salon de cadouri fine la Iconic Food Wine & Design

INVITATIE_ICONIC_CHRISTMAS.jpg
În weekendul 15 – 16 decembrie are loc la Iconic Food Wine & Design evenimentul Iconic Christmas, salon de cadouri fine: surprize dulci, produse gourmet, vinuri noi, accesorii, decoraţiuni de Crăciun, obiecte de design iconice semnate de creatori celebri şi multe idei de cadouri speciale.  

În cadrul salonului de cadouri, seara de sâmbătă – 15 decembrie – va fi una specială, cu degustări de vinuri, muzică şi o atmosferă de sărbătoare. Tineri muzicieni, bursieri ai Fundaţiei Principesa Margareta a României, vor interpreta la pian şi vioară o serie de piese de muzică clasică dedicate Crăciunului.

Produsele cu care vizitatorii îşi vor putea umple coşurile primite la intrarea în locaţie sunt oferite de partenerii evenimentului: ciocolată, dulciuri şi panettone de la Neuhaus şi Venchi; dulceţuri de la Les Saveurs d’Yveline; macarons, cupcakes şi ciocolată de la Macarons Madame Lucie; vinuri de la Domeniul Coroanei Segarcea; delicatese de la Valette; tehnologie Bang & Olufsen şi Brion Vega; porţelan Rosenthal de la My House, accesorii de Sonia Argint, bijuterii de la Giulia Nahmany, porţelan pictat manual semnat Una ca Luna, decoraţiuni de Crăciun de la Class Living; aranjamente florale de la Urban Flowers, ceramică de la Jars Ceramistes, Mongolfier, Driade, Richard Ginori, Iittala, Ferm Living, Fornasetti & Bittosi Ceramiche, Areaware; piese de design de la Edra, Floss, Ingo Maurer, Pallucco, Alivar, Molteni &C, Flexform, Ivano Redaelli, Natuzzi, Flou.

Salonul de cadouri va fi deschis sâmbătă (15 decembrie) orele 11.00 -19.00 şi duminică (16 decembrie) de la 11.00 la 17.00. Intrarea este liberă.

Iconic Food Wine & Design este un concept store dedicat iubitorilor de design şi un spaţiu ideal pentru organizarea de evenimente în jurul artelor frumoase. Situat într-o vilă elegantă din Aleea Alexandru 7, Iconic adăposteşte un restaurant, un wine bar cu vinuri de colecţie şi un showroom cu obiecte de design şi piese de mobilier spectaculoase. Iconic poartă amprenta de stil a amfitrioanei Camelia Şucu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii