FacebookTwitterLinkedIn

Fabrica Salesianer Miettex din Bucureşti a ajuns să proceseze 14 tone de textile pe zi, echivalentul a peste 2.800 de maşini de spălat casnice.

„În actualul context economic, din ce în ce mai multe companii îşi rentabilizează afacerea apelând la servicii externalizate, ceea ce a făcut ca, în 2013, să înregistrăm un număr mai mare de comenzi decât în anii precedenţi, atât de la partenerii existenți, cât şi de la noi parteneri. Mai mult, creşterea este datorată faptului că, deşi în Europa Occidentală această piaţă este deja matură, în România se află abia la început. La noi, domeniile care apelează preponderent la servicii de spălătorie comercială sunt cel hotelier şi cel industrial și sperăm că vom vedea și o creștere  a cifrei de afaceri  în sectorul medical de acum înainte”, explică Victor Ioane, Managing Director CEE Salesianer Miettex.

Salesianer Miettex este o companie specializată în oferirea serviciilor complete de închiriere lenjerie şi prosoape în sectorul hotelier şi al spitalelor şi uniforme de lucru pentru angajaţii din sectorul industrial. În România, Salesianer Miettex are o fabrică în Bucureşti, cu o suprafață de 6.500 mp și o echipă de peste 100 de angajaţi.

Activitatea Salesianer Miettex a început în 1916 în Austria, iar în prezent compania numără 22 de puncte de lucru în 7 ţări: Austria, Cehia, Croaţia, România, Slovacia, Slovenia şi Ungaria.