Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Salariul minim brut al angajaților IKEA România crește cu 47%

IKEA România va crește în etape salariul minim brut pentru angajații full time din România de la 1.353 lei, la 2.000 de lei.
2. IKEA

Din ianuarie 2016, salariul minim este de 1.700 de lei, iar în luna mai 2016 va crește la 2.000 de lei. Aceasta înseamnă o creștere cu 47% a salariului minim brut în IKEA România din luna mai 2016 față de luna decembrie 2015.

Creșterea salariului minim în IKEA România este cea mai recentă dintr-o serie de investiții pentru angajați pe care compania IKEA le-a făcut în ultimii doi ani. În 2013, compania a introdus programul One IKEA Bonus, prin care toți angajații primesc un bonus de performanță, precum și programul de loialitate Tack!, prin care angajații care lucrează în companie de peste cinci ani sunt recompensați cu o contribuție anuală la planurile individuale de pensie.

VEZI CE LOC OCUPĂ IKEA ÎN TOPUL FORBES AL CELOR MAI COOL 100 DE BRANDURI

„Pentru noi, aceasta este o investiție pe termen lung în oameni, bazată pe convingerea că o echipă răsplătită corect și care beneficiază de condiții bune de muncă poate să ofere o experiență excelentă clienților noștri,” a declarat Stefan Vanorbeke, retail manager IKEA Europa de Sud Est.

PE ACEEAȘI TEMĂ: CREȘTERI SALARIALE PENTRU 95% DINTRE ANGAJAȚII CARREFOUR

Compania a început un proces continuu de aliniere între toate țările din regiunea Europa de Sud Est (SEE), bazat pe evaluarea performanțelor individuale și corelat cu rezultatele financiare totale. Prin urmare, toți angajații IKEA SEE din cele patru țări (România, Croația, Serbia și Slovenia) vor beneficia de un pachet de beneficii Total Reward, noi niveluri salariale bazate pe principii de corectitudine și incluziune care să contribuie pe termen lung la bunăstarea tuturor angajaților IKEA SEE începând cu anul financiar 2017 (septembrie 2016 – august 2017).

VEZI CU CÂT AU CRESCUT VÂNZĂRILE GRUPULUI IKEA ÎN 2015

Pe lângă nivelul salarial mai mare, angajații IKEA SEE beneficiază în acest moment de un pachet de beneficii care include, printre altele, asigurare medicală, asigurare de risc, mese subvenționate în Restaurantul Angajaților, discount de angajat, petreceri anuale sau cadouri pentru copii.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii