Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Artă & Cultură |
|

Sala Mare a Teatrului Național București, inaugurată sâmbătă cu spectacolul „Înșir’te mărgărite”

Sala Mare a Teatrului Național București va fi inaugurată sâmbătă cu spectacolul „Înșir’te mărgărite”, versiune scenică de Dan Puric după feeria–poem dramatic a lui Victor Eftimiu.
 aboneaza-te
TNB_foaier_sala_mare_1

Inaugurarea noii Săli Mari marchează finalizarea lucrărilor de reabilitare și deschiderea în totalitate a TNB pentru public. În vară, va fi deschis și Amfiteatrul în aer liber, cel de-al șaptelea spațiu de joc din clădirea reabilitată și modernizată.

 aboneaza-te
TNB_sala mare

 

Proiectul de reabilitare și consolidare a clădirii TNB a durat patru ani și este finanțat de Guvernul României și de Banca pentru Dezvoltare a Consiliului Europei, costurile totale ale acestuia fiind în jur de 65 milioane de euro.

Cu o capacitate  de 940 de locuri, Sala Mare, de tip italian, este una dintre cele mai mari săli de teatru din România și, totodată, una dintre cele mai bine dotate din Europa din punct de vedere sceno–tehnic, comparabilă cu Sala Mare a noului Teatru Național din Budapesta sau cu Sala Olivier a Royal National Theatre din Londra, potrivit reprezentanților TNB.
TNB_foaier_sala_mare_1

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii