Cautare
, Forbes Staff

Industrie |
|

Saint-Gobain redeschide linia de producție de vată minerală din fibră de sticlă de la fabrica din Ploiești în iulie 2018

Grupul Saint-Gobain, producător de materiale de construcții, anunță redeschiderea liniei de producție de vată minerală din fibră de sticlă la fabrica Isover din Ploiești, începând cu iulie 2018, după reconstrucția cuptorului și alte îmbunătățiri tehnologice.
 aboneaza-te
Ovidiu Pascutiu Saint-Gobain

Astfel, 50 de noi locuri de muncă directe vor fi create în departamentele de producție, logistică și administrativ.

“Odată cu reînceperea activității la linia de producție de la fabrica Isover, Grupul Saint-Gobain își adaptează capacitatea de livrare a vatei minerale din fibră de sticlă la cererea pieței din regiune, dat fiind faptul că piața din România este cea mai mare din regiunea de Sud-Est a Europei. Decizia noastră a fost generată de tendința pozitivă înregistrată de piața construcțiilor din ultimul an, tendință estimată să continue și în următoarea perioadă“, a declarat Ovidiu Păscuțiu, Director General Saint-Gobain Construction Products România – Rigips şi Isover.

Linia de producție de vată bazaltică de la fabrica din Ploieşti va fi modernizată pe parcursul anului 2018, cu obiectivul de a avea o capacitate de producție mărită cu până la 30.000 tone în 2019.

Fabrica Isover din Ploiești va produce atât vată de sticlă cât și vată bazaltică, permițând astfel Grupului Saint-Gobain să îşi extindă gama de produse oferită în regiunea de Sud-Est a Europei. Aceasta va furniza produse şi soluţii atât către România, cât și către țări vecine precum Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croația, Bosnia, Macedonia, Kosovo și Albania.

Saint-Gobain Isover estimează că va ajunge în 2019 la un total de 170 de angajați în departamente precum Producție, Vânzări, Logistică, Financiar și Resurse Umane.

 

Saint-Gobain operează în 67 de ţări şi are peste 170.000 de angajaţi. În România, Saint-Gobain deţine opt activităţi (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips şi Weber), cu aproximativ 1.500 de angajaţi și operează 11 unităţi de producţie în opt situri industriale.

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii