Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Saint-Gobain a finalizat achiziția producătorului de materiale de construcții Duraziv

Saint-Gobain, o companie multinațională franceză cu venituri de 38 de miliarde de euro în 2020, proiectează, produce şi distribuie materiale şi soluţii pentru piețele de construcții, mobilitate, medicină și alte aplicații industriale.
ovidiu pascutiu

Tranzacția, intermediată de Deloitte Corporate Finance, a fost finalizată la 30 septembrie 2021, după obținerea aprobărilor din partea autorităților competente.

Duraziv, fondat în 2003 de Daniel Guzu și Irina Guzu, este unul din principalii furnizori de soluții de finisaj din România, cu un portofoliu integrat de adezivi și mortare, vopsele decorative și profile metalice. În 2020, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de euro. 

„Sunt mulțumit că fabrica pe care am creat-o ajunge sub managementul unui lider mondial, care poate să facă din ea un jucător important pe piața europeană, oamenii cu care am lucrat având posibilitatea unor culmi pe plan profesional”, a declarat Daniel Guzu, fondator al Grupului Duraziv.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii