FacebookTwitterLinkedIn

Agenția Saatchi& Saatchi România a creat de la zero un brand de apă inspirat din energia Brașovului – casa Armonia.

În urma unei segmentări a consumatorilor și a identificării oportunităților asociate diferitelor obiceiuri de consum, Saatchi & Saatchi România a realizat strategia de produs și de brand, care a fost ulterior declinată la nivel de naming, identitate de brand și design de ambalaj.

Noua apă încurajează un stil de viață relaxat, concentrându-se pe echilibru și liniște interioară.

Agenţia a dezvoltat întregul plan de comunicare în faza de lansare, cu intrare etapizată dinspre regional spre național, atât în Trade-ul Modern și HORECA, cât și în Trade-ul Tradițional.

Ruxandra Coc, Director Dezvoltare Doripesco: „Prin apa noastră, cu izvor în Pădurea Bogății, am vrut să ducem un pic din energia și puritatea zonei Brașov oamenilor din oraș. Am știut că pentru noi, producător local, este o mare provocare să intrăm pe o piață așa aglomerată. Dar am avut în agenție un coechipier foarte bun, care ne-a ajutat să facem lucrurile cum trebuie, pentru a construi un brand competitiv.”

Radu Luca, Managing Director Saatchi & Saatchi România: „Saatchi& Saatchi crede foarte mult în puterea brandurilor locale. Armonia este pentru noi un proiect de suflet, în care am investit multă energie și pasiune, alături de echipa clientului. Am avut oportunitatea de a construi un brand românesc nou, de la zero, iar asta ne-a ținut motivați pe parcursul proiectului. A fost ambiția noastră de a crea  un brand coerent, pe baze științifice, iar clientul a avut încredere în noi de fiecare dată – de la stabilirea strategiei la dezvoltarea identității brandului, a packaging-ului și a strategiei de lansare. Suntem încrezători că Armonia are viziunea și consistența de a deveni unul dintre cele mai de succes branduri locale de apă.”

Din data de 1 ianuarie 2015 agenția Saatchi & Saatchi este parte a Grupului Publicis şi dezvoltă soluţii de Comunicare şi Marketing pe cele mai importante pieţe din România – CSD, Retail, FMCG, Servicii edicale, Agricultură.

Echipa Saatchi & Saatchi România: Radu Luca – Managing Director, Bogdan Borăscu – Senior Strategic Planner, Bogdan Gheorghiu – Creative Director, Ion Ludosanu – Art Director, Cătălin Stanciu – Senior Copywriter, Dana Marinescu – Client Service Director, Mara Grigorescu – Senior Account Manager, Liana Negrea – Account Executive

Echipa Armonia: Dorin Crizbăşan – General Manager Doripesco, Ruxandra Coc – Director Dezvoltare, Alina Marina – Marketing Coordinator, Camelia Crăciun – Director Economic, Carmen Chichisan – Jurist, Taus Mihai – Director Tehnic, Tatiana Jantea – Asistent Manager.