Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Saatchi & Saatchi + The Geeks promovează brandurile Tefal și Rowenta în mediul digital

Saatchi & Saatchi + The Geeks anunță câștigarea conturilor digitale Tefal și Rowenta, din portofoliul Groupe SEB, în urma unei licitații finalizate la începutul lui 2016.
Saatchi & Saatchi + The Geeks

Acestea sunt primele conturi câștigat de agenție în această formulă, care de la 1 ianuarie 2016 funcționează într-o singură structură, sub conducerea lui Costin Radu, fondatorul The Geeks.

Saatchi & Saatchi + The Geeks va gestiona pentru Tefal și Rowenta atât implementarea proiectelor digitale ale celor două brand-uri, cât și activitatea în social media.

Matei Goncea, Digital Marketing Manager South Central Europe, Groupe SEB: „Am ales Saatchi & Saatchi + The Geeks, în primul rând, datorită felului în care au abordat strategic provocarea lansată. Au dovedit că se pot adapta contextului dinamic al pieţei şi diverselor categorii din portofoliu şi au oferit soluţii aplicabile pe termen lung bazate pe insight-uri relevante la nivel local.”

 

Costin Radu, Managing Director, Saatchi & Saatchi + The Geeks: „Ne bucurăm că putem fi alături de două brand-uri atât de prezente în gospodăriile românilor și, mai mult, ne motivează provocarea de a contribui la promovarea unor produse din categorii atât de diverse”.

Saatchi & Saatchi + The Geeks este o agenție de comunicare integrată, parte din rețeaua internațională Saatchi & Saatchi, deținută de Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Rețeaua Saatchi & Saatchi a pornit de la un start-up în Londra în 1970 și s-a dezvoltat într-o companie multi-națională cu sediul central în New York și 130 de birouri în 70 de țări.

În România, de la 1 ianuarie 2016, Saatchi & Saatchi + The Geeks funcționează ca o entitate unică ce îmbină expertiza digitală a agenției The Geeks cu filosofia rețelei internaționale: Nothing is Impossible.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii