Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

S-a lansat prima platformă online de testare a cunoștințelor și abilităților

Un nou nivel în procesele de recrutare din România – s-a lansat compania Skill Tests, companie care pune la dispoziția companiilor o platformă destinată testării aptitudinilor, cunoștințelor și abilităților profesionale.
 aboneaza-te
angajati shutterstock_309941807

Misiunea noii companii este de a sprijini angajatorii și managerii de resurse umaneîn luarea deciziilor de angajare pe baza performanței obiective obținute la testele și simulările multimedia pe care candidații le pot realiza online (smartphone, PC sau tabletă). Platforma Skill Tests include peste 500 de instrumente pentru evaluarea robustă, bazată pe teste situaționale și simulări a cunoștințelor și aptitudinilor esențiale pentru un randament ridicat în diferite roluri sau verticale de business.

“Mai ales in contextul crizei de personal din piața muncii, devine critică eliminarea erorilor de selecție. Specificitatea instrumentelor, flexibilitatea de a configura noi instrumente pentru rolurile atipice și nu în ultimul rând costul acestora permite scalabilitatea evaluarilor pre-angajare, având un efect imediat asupra calității forței de muncă selectate” declară Andreea Petruș, Managing Director al Skill Tests Romania.

Skill Tests reprezintă prima etapă a colaborării exclusive cu organizația Symphony Talent. În cursul anului 2019 urmează a fi lansate modulele de business destinate optimizării online a brandului de angajator și a investițiilor media pentru accesarea forței de muncă.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii