Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SmallBusiness |
|

S-a lansat Petisante, o nouă platformă de food delivery, o investiție de 500.000 de euro

Chef Mihai Irimia, în colaborare cu nutriționistul Cristian Mărgărit, lansează Petisante, cel mai nou serviciu de food delivery de pe piața din România, o investiție de 500.000 de euro.
food delivery

Petisante se adresează celor care nu au destul timp să gătească și își doresc și o alimentație echilibrată, bazată pe principii corecte de nutriție.

„Încă din 2001, mi-am dorit să educ cât mai mult oamenii cu privire la ce înseamnă o alimentație sănătoasă și echilibrată. Această dorință și expertiză este rezultatul a peste 18 ani de activitate, pe care acum este mult mai ușor să le aplic practic prin rețetele Petisante. Meniurile noastre au câteva caracteristici care le fac deosebite, atât din punctul de vedere al gustului, cât și al beneficiilor pentru sănătate”, a declarat Mihai Irimia, fondator și CEO Petisante.

Petisante le propune clienților săi cinci tipuri de meniuri, cu ingrediente care provin de la producători locali.

 

Petisante a fost fondat ca urmare a unei prime investiții în valoare de 500.000 euro. Dintre aceștia, 200.000 euro au fost alocați pentru laboratorul de producție, logistică de transport, ambalaje, construcția site-ului și pentru componenta de promovare. Diferența de 300.000 euro a fost destinată achiziționării unui teren pe care va fi dezvoltată, în 2020, propria fermă de legume.

Ținta Petisante pentru 2020 este să ajungă la 10.000 de clienți unici. În primă fază, Petisante va livra în București și zonele apropiate Capitalei, cu focus pe parcurile corporate și comerciale. Pentru faza a doua a proiectului este prevăzută o extindere în orașele mari din țară: Cluj, Iași, Timișoara, Oradea sau Brașov.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii