Cautare




, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

S-a lansat o nouă agenție de știri: NEWSS

O nouă agenție de știri cu denumirea NEWSS și site-ul de web newss.ro s-a lansat la jumătatea lunii martie 2016, ca parte a grupului de presă Grup Media TVSat din Râmnicu-Sărat și Buzău și având ca obiectiv acoperirea „evenimentelor majore de la nivel național, cu precădere pe partea de sud-est a țării”, informează Media Expres.
NEWSS

Site-ul se prezintă ca fiind structurat pe domenii de interes „într-o variantă simplă şi intuitivă pentru cititorii, iar materialele sunt prezentate în mod obiectiv şi echidistant cu citarea surselor şi reţinerea declaraţiilor în fomat video sau audio”.

Știrile și imaginile sunt difuzate fără parolă pe site-ul agenției, dar nu pot fi folosite decât pentru informarea personală, orice republicare fiind condiționată de existența unui contract de abonament plătit.

Grupul Media TVSat a fost înființat în urmă cu 15 ani și are în prezent activități pe televiziune, print, radio și în online, din acesta făcând în prezent parte televiziunea regională TV SudEst, radioul TVSat din Buzău, publicația „Scurt pe 2”, radioul regional “Radio Boom”, portalul de știri video www.tvsudest.ro și mai multe cinematografe printre care cinematograful Dacia din Buzău.

Agenția NEWSS are două sedii redacționale, la Buzău și Râmnicu-Sărat și este coordonată de ziarista Dana Cristina Sin.

Grupul Media TV Sat s-a coagulat în jurul operatorului de cablu TVSat 2002, deținut de omul de afaceri Adrian Neagu, care este și președintele Asociației de Comunicații Electronice din România (ACeR).

Fără nicio legătură la nivelul inițiativei și al acționariatului, lansarea vine în aceeași lună în care o altă agenție de știri s-a lansat în București, cu un nume asemănător în varianta sa destinată site-ului de web, news.ro (cu un singur s).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii