Cautare
, Staff

Modă |
|

S-a lansat colecția capsulă Louis Vuitton x League of Legends

Nicolas Ghesquière, directorul artistic al Louis Vuitton pentru colecțiile dedicate femeilor, a dezvăluit astăzi colecția capsulă inspirată din League of Legends. Aceasta este creată în stilul celor două înfățișări pe care Ghesquière le-a desenat personajelor Qiyana și Senna din celebrul joc video multi-player.
1.LVxLOL

League of Legends este un fenomen global, probabil cel mai popular e-sport, creat în 2009 de Riot Games. Are o medie zilnică de opt milioane de jucători simultan, iar finala campionatului, care a avut loc în noiembrie la Paris, fost urmarită de aproape 100 de milioane de persoane.

Pentru acest eveniment, Louis Vuitton a realizat cufărul care adapostește cupa Summones, în timp ce Ghesquiere a creat ținutele virtuale ale personajului Qiyana (urmând ca în ianuarie să dezvăluie și înfățișarea desenată pentru Senna).

Este pentru prima dată când un brand de lux colaborează cu lumea e-sporturilor și a jocurilor video. Louis Vuitton are o lungă istorie în ceea ce privește inovația si pionieratul, iar Nicolas Ghesquiere, directorul artistic al colectiilor pentru femei, este un mare pasionat de SF, realitate augumentată și călătorii în viitor.

Colecția capsulă s-a lansat astăzi pe site-ul louisvuitton.com și este disponibilă la precomandă. Cuprinde atât piese ready-to-wear, cât și genți, pantofi și alte accesorii. Special pentru această colecție futuristă, iconicul imprimeu Monogram al casei a fost modificat, prin supra-imprimarea unui motiv grafic cu pete albe, negre și albastre. Astfel, colecționarii vor avea la dispoziție variante noi de genți Speedy sau Neverfull realizate în ediție limitată.

În timp ce în jocul League of Legends poți cumpăra cu 10-15 euro o ținută virtuală LV pentru avatarul tău, în lumea reală piesele colecției LVxLoL au preturi între 150 si 5.500 de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii