Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

S-a lansat agenția de publicitate Fractal Communications, parte din Geometry Global Bucharest

Fractal Communications, o nouă agenție de publicitate, full service, parte din Geometry Global Bucharest, membră a WPP, se lansează astăzi pe piața de advertising din România.
 aboneaza-te
logo-fractal

Elementul definitoriu al noii agenții este dat de filosofia sa unică mindful buzz – care va sta la baza tuturor proceselor de lucru în Fractal Communications.

Mindful buzz înseamnă o perspectivă distinctă de a privi brandurile – acestea sunt abordate ca fiind ecosisteme de comunicare, dar și un mod autentic de a ajunge la oameni – prin conversații și experiențe de impact.

Clienții alături de care Fractal Communications își începe activitatea în 2017 sunt: Regina Maria Ponderas Academic Hospital, Federația Română de Fotbal, Red Bull, Scandia, Danone Activia, Heineken și Pepco.

VEZI TOPUL AGENȚIILOR DE PUBLICITATE ÎN FUNCȚIE DE CIFRA DE AFACERI – 2016

Pentru aceștia, agenția va oferi servicii din următoarele arii de expertiză: crisis management, social & mobile content, integrated communications, digital & media management, community management, sustainability strategy, creative & design, brand & PR strategy, media relations.

Mircea Pascu, Managing Director la Fractal Communications: ,,Fractal Communications s-a conturat pornind de la expertiza de PR pe care o avem deja în Geometry Global și pe care ne-am propus să o ducem mai departe spre ceea ce noi numim mindful buzz. Astfel, astăzi lansăm o noua agenție full service care întâmpină nevoile clienților locali și care este gata să aducă plus valoarea în business-ul lor și în industrie”.

Echipa Fractal Communications va fi reprezentată de: Mircea Pascu – Managing Director, Simona Costea – Client Service Director, Alex Petrescu – Strategy & Creative Director, Mina Ionescu – Digital Consultant, Marin Preda – Content Director, Alina Croitoru – PR Director și Luiza Dumitras – Business Consultant.

Despre filosofia Fractal Communications: Mindful buzz înseamnă să ajungi la oameni, să le captezi atenția, să inspiri conversații și să lași o urmă care are impact. Pentru asta, privim brandurile ca pe ecosisteme de comunicare, în care fiecare element are un rol clar. Nimic nu trebuie subevaluat, pentru că orice lucru pe care îl face un brand, orice acțiune de comunicare semnată de un brand construiește, influențează reputația acelui brand.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii