Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

S-a deschis centrul wellness Therme București

De joi, 14 ianuarie, se deschide în apropierea Capitalei complexul wellness Therme, care promite vizitatorilor momente de relaxare și distracție, la peste 30 de grade Celsius, în orice perioadă a anului.
Therme - Galaxy

Cu o suprafață totală a proiectului de 250.000 mp și 30.000 mp indoor, complexul poate găzdui simultan 4.000 de vizitatori. Aceștia au posibilitatea de a se bucura de o temperatură constantă a apei, de 33 de grade Celsius, care permite accesul atât în piscinele interioare, cât și în cea exterioară, inclusiv în timpul anotimpului rece, unde se pot relaxa simultan 1.500 de persoane. Toboganele au fost proiectate astfel încât să asigure distracția pentru 6.500 de persoane pe oră, iar restaurantele au o capacitate totală de 700 de locuri.

VEZI GALERIE FOTO: THERME BUCUREȘTI 

Investiția în Therme București este realizată de A-HEAT GROUP AG, concern cu sediul la Viena. Lucrările de construcție a proiectului Therme București au început la finele anului 2013, investiția totală ridicându-se la aproximativ 50 de milioane de euro.

„Suntem onorați și mândri să deschidem acest complex în București, pentru care am angrenat toată experiența unui lider în domeniu, precum și talentul și imaginația unei echipe extraordinare de specialiști din peste 20 de țări, sub leadership românesc. Așteptăm publicul bucureștean să descopere aici zeci de premiere și exclusivități care sperăm să îi relaxeze și să îi bucure”, a declarat Hubert Spegel, CEO A-HEAT GROUP AG.

Therme București este un centru termal, unde apa este extrasă de la o adâncime de 3.100 de metri, la o temperatură de peste 80 de grade Celsius. După tratare și răcire, temperatura apei utilizate rămâne constantă, la 33 de grade Celsius. Complexul este împărțit în trei zone, unde clienții pot alege să se distreze sau să se relaxeze.

Vizitatorii pot alege zona de entertainment „Galaxy”, unde se pot distra într-o piscină cu valuri sau pot folosi cele 16 tobogane, ce prezintă diverse specificații, de la jocuri cu lumini, la tobogane „Racer”, unde pot concura până la trei participanți simultan, sau „Crazy River” -cu un volum de apă de peste 2.500 de metri cubi pe oră. Piscina cu valuri are o suprafață de 560 de metri pătrați și o adâncime care variază de la un metru la trei metri, iar valurile sunt produse cu ajutorul unei tehnologii ce oferă patru programe de intensitate și rapiditate diferite. În aceeași arie este disponibilă și o piscină semi-olimpică cu patru culoare și 25 metri lungime, cu adâncime cuprinsă între 1,2 și 1,6 metri.

Pentru cei care vin să se relaxeze, centrul Therme propune zona „The Palm”, unde vizitatorii se pot relaxa într-o piscină înconjurată de o zonă înverzită, cu diverse specii plante – de la palmierii aduși de pe patru continente, care dau și numele zonei, la sute de arbuști și flori- ce formează cea mai mare grădină botanică de interior și exterior din România.

„Elysium” este o altă zonă propusă pentru relaxare, iar noutatea o reprezintă cele șase saune tematice și o baie de aburi, în care fiecare saună are un anumit design, miros și sistem sonor. Vizitatorii se pot bucura aici de un ritual de wellness și purificare, realizat prin infuzarea unei soluții de uleiuri aromatice pe pietrele vulcanice încinse din saună. Programul variat și specificul diferit conferă acestei zone posibilitatea de a găzdui simultan un număr de 300 de clienți.

Prețurile de acces diferă în funcție de zona aleasă și de orele petrecute în complex. Acestea pleacă de la 39 de lei și pot ajunge la 83 de lei/persoană.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii