Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

S-a deschis terasa de vară la InterContinental

Peste 100 de celebritati, clienti, invitati ai camerei de comert Romania Portugalia, reprezentanti ai hotelului InterContinental si ai companiei De Silva Exclusiv au participat la evenimentul de re-deschidere a terasei de vara Corso by Veuve Clicquot.
 aboneaza-te
Terrace1

Dana Savuica, Adina Halas, Daniela Nane, Amalia Enache, Ilie Nastase, Cristina Cioran, Stelian Milu, Dana Gont, Cristi Dandes, Dan Mihai Balanescu, Andrei Nourescu, Ovidiu Muresanu, Joachin Bonilla, Ovidiu Buta sunt doar cativa dintre cei care s-au bucurat de o seara cu delicii culinare portugheze si ritmuri de Fado in compania lui Ricardo Caria.

Invitatii au putut alege sampanie Veuve Clicquot si Veuve Clicquot Rich cu gheata si fructe, legume sau ceai negru. Acestea se regasesc in noul meniu al terasei, care propune si o serie de cocktailuri cu denumiri apetisante precum “Walk of Fame”, “Delete the drama” pentru sezonul care abia a inceput, alaturi de salate, platouri orientale sau romanesti, smoothie-uri si snacks-uri.

Evenimentul, organizat in acest an in parteneriat cu Camera de Comert Romania Portugalia, a marcat si sarbatorirea Zilei Nationale a Portugaliei.

Terasa de vara Corso by Veuve Clicquot, se afla la parterul Hotelului InterContinental Bucuresti, cu intrare directa din Bulevardul Nicolae Balcescu, avand  25 de locuri la masa si in gondole.

Terasa este deschisa zilnic intre orele 6.30 – 22.30, fiind locul perfect pentru a savura cafeaua de dimineata, dar si pentru a va racori cu un cocktail in timpul zilelor toride de vara sau pentru a va relaxa seara cu un pahar de sampanie Veuve Clicquot si un platou delicii culinare, impreuna cu prietenii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii