Cautare
, Forbes Staff

Afaceri |
|

S-a deschis primul magazin IQOS în București

Philip Morris România a deschis primul magazin IQOS din București, în Afi Palace Cotroceni. Acesta este al treilea magazin IQOS din țară.
_P__6518-2

Acesta se găsește la primul etaj al mall-ului, cu o suprafață de aproximativ 70 mp. Conceptul de IOQS Store a venit ca o urmare a dezvoltării comunității IQOS din România și din țările în care acest produs a fost lansat.

„Suntem entuziasmați să inaugurăm IQOS Store București după o vară extrem de interesantă pentru noi, o vară în care am inaugurat incă două astfel de spații în zone diferite ale țării, spune Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris Trading. În spatele acestor proiecte se află un singur lucru: viziunea pe termen lung a companiei noastre de a le oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi un viitor fără fum. Acest lucru se va traduce în continuare prin proiecte îndrăznețe, care au ambiția de a revoluționa industria.”

IQOS Store București este pentru achiziţionarea dispozitivelor şi a accesoriilor IQOS, dar şi a produselor din tutun – HEETS, cu zona de relaxare de tip lounge. Vizitatorii pot beneficia aici de sesiuni individuale de testare a produsului, asistență personalizată și vor avea acces la cele mai recente lansări, ediţii limitate și la gama largă de accesorii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii