Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Mega Mall, deschidere pe jumătate ratată

Cel mai nou centru comercial din Capitală, Mega Mall, situat în apropiere de Arena Națională, a fost inaugurat ieri, în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Dar lucrările erau departe de a fi terminate.  
 aboneaza-te
https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Mall-ul, deținut de fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), trebuia inaugurat inițial în data de 23 aprilie, însă pentru a nu rata și ce-a de-a doua dată programată pentru deschidere, centrul comercial și-a primit musafirii nepregătit, fiind încă în lucru.

La câteva ore după ce și-a deschis porțile, multe magazine nu erau încă gata să își primească clienții, iar praful, lopețile și muncitorii care cărau cu roaba materiale de construcții se împleteau cu sutele de curioși care au venit să vadă cum arată cel mai mare mall deschis în ultimii cinci ani în București.

Potrivit dezvoltatorului, din 230.000 mp suprafață totală construită, 72.000 mp reprezintă spațiul închiriabil, iar mall-ul este ocupat aproape în întregime, în proporție de 98% , cât despre puținele spații de dimensiune mică rămase disponibile, a fost creată o listă de așteptare.

Construcția, începută în februarie anul trecut, se desfăşoară pe patru niveluri şi pune la dispoziţia vizitatorilor 3.000 de locuri de parcare, dispuse pe șase niveluri; dintre acestea, 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii